Satamakatu 10-12

74100 Iisalmi

017 814 828

0440 814 828

katri@ihanatkurvit.fi

 

Aukioloajat

Ma-Pe 10-17

La 10-14

Blogikirjoitukset

PrimaDonna Couture GardeniaRose 2 high res

Työssäni olen huomannut, että useampi nainen ei ole varma omasta koostaan tullessaan ostamaan alusasuja. Se on ihan luonnollista ja ymmärrettävää, sillä naisen keho muuttuu vuosien varrella suuntaan jos toiseenkin. Joskus muutos voi olla hyvin nopea ja alusasuvarasto täytyy laittaa kokonaan uusiksi. Lisäksi liivivalmistajilla on pieniä eroja liivien mitoituksessa ja saman valmistajan eri liivimalleissakin on eroja. Me Ihanissa Kurveissa autamme sinua löytämään sopivan mallisen ja kokoisen alusasun kuhunkin tilanteeseen.

Tässä muutama vinkki liivien valintaan

  • Sovittaessa liivejä, aloita aina löysimmästä eli uloimmasta hakasesta. Liivien tehtävä on tukea rintoja. Tuki rinnoille tulee 80% ympäryksestä, joten on tärkeää, että se on tarpeeksi tiukka olematta epämukava.
  • Säädä olkaimet oikean pituisiksi, vain 20% tuesta tulee olkaimista.
  • Asettele rinnat kuppiin niin, että ne ovat kokonaan kaarituen ja kupin sisässä. Kaarituen tulee olla ihoa vasten. Jos rinnat tulevat ulos sivuilta tai ylhäältä tai kaarituki työntyy irti vartalosta, on kuppikoko liian pieni.
  • Sovita rohkeasti erilaisia liivimalleja. Voit yllättyä ja saada alusvaate kokoelmaasi erilaisia  piristäviä vaihtoehtoja.